Koeltransport / Refrigerated Transport

Home / Koeltransport / Refrigerated Transport

Service

KOELTRANSPORT

Met gekoeld transport en koeltransport wordt bederfelijk goed vervoerd in een geconditioneerde ruimte. Dit wordt gedaan om ervoor te zorgen dat de producten geen waarde verliezen. Doorgaans gaat het bij gekoeld transport om vervoer in een koelwagen, maar het tegenovergestelde is ook mogelijk – daarmee bedoelen we warm transport. Indien nodig kan het gekoeld transport ook met spoed worden uitgevoerd. U bent volledig in controle met uitgebreide temperatuurregeling. Uw producten worden onder de perfecte condities vervoerd door onze professionals, zowel binnen Nederland als naar het buitenland.

Waarom koeltransport?

U levert goederen waarvan u niet wilt dat ze waarde of kwaliteit verliezen. Wanneer dat gebeurt verliest u klanten of omzet – of beide. Onze expertise is juist om dit te voorkomen. Om ervoor te zorgen dat de goederen die u vervoert niet beschadigen of in waarde verminderen heeft u gekoeld transport van Venix Logix nodig. Gekoeld transport is een van onze specialiteiten. Producten waarmee wij ervaring hebben zijn onder andere:

  •             Bloemen en planten
  •             Groenten en fruit
  •             Vis, vlees en vleeswaren
  •             Zuivel
  •             Chemische producten

Geconditioneerd vervoer

Naast gekoeld transport en koeltransport is geconditioneerd vervoer tevens mogelijk. Het gaat dan om een gecontroleerde temperatuur welke ook verwarmd transport kan zijn. Sommige producten dienen verwarmd vervoerd te worden in plaats van gekoeld. Denk aan verwarmd óf gekoeld transport in de luchtvaart, met koelwagens of toch zeevracht. Wat u ook graag wil vervoeren, onze persoonlijke aandacht en expertise zorgen er altijd voor dat uw transport tijdig en veilig aan komt. Daarnaast zorgen wij ervoor dat uw producten in topconditie blijven.